VIDEO: Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost plesnit peste față

Președintele francez a fost plesnit peste față în timpul unei vizite oficiale.

Potrivit BBC, președintele francez, Emmanuel Macron, a fost plesnit peste față de un om din mulțime, în timpul unei vizite oficiale. Într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare se poate observa cum liderul din Hexagon se duce spre bărbat pentru a-l saluta, în timpul unei vizite oficiale din Drôme.

Imediat după acest moment, bărbatul își ia avânt și îi trage o palmă sănătoasă lui Macron, după care este capturat de oamenii legii din zonă. Jandarmii s-au repezit asupra atacatorului, în timp ce oamenii din jur au început să strige, uimiți de momentul incredibil la care au participat.

Presa franceză a transmis că bărbatul a fost arestat imediat după incident. Palatul Elysée a comunicat că Emmanuel Macron a fost vizat de o „tentativă de pălmuire", sugerând că preşedintele a reuşit să se ferească de agresiune, potrivit cotidianului Le Parisien, citat de Mediafax. „Jos cu «macronismul»” s-a auzit în timp ce președintele era pălmuit de spectator.

Europarlamentarul francez Gilbert Collard a reacționat după gestul șocant de marți după-amiaza

„Oricât de ridicol ar fi, președintele republicii nu ar trebui să fie plesnit peste figură. Atacurile pentru prezidențiale sunt de nesuportat. Singura palmă tolerabilă pe care o poate primi este cea electorală din 2022! Condamnăm această violență”, a transmis Gilbert Collard, pe Twitter.

În ce context a avut loc vizita lui Macron?

Vizita președintelui francez în zonă a venit chiar înainte de o etapă de relaxare importantă pentru industria ospitalieră din Franța. Barurile și restaurantele din această țară vor putea să se redeschidă la interior după nu mai puțin de șapte luni de indisponibilitate. În plus, de miercuri se va extinde intervalul de timp în care francezii au voie să iasă fără motiv din casă. Acum, ora de stingere este 21:00, iar de mâine se va prelungi până la 23:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel