Preşedintele Coaliţiei pentru Familie, precizare privind referendumul propus

Mihai Gheorghiu, preşedintele Coaliţiei pentru Familie, a spus că este încrezător în şansele proiectului de lege privind revizuirea Constituţiei, atât în Camera Deputaţilor cât şi în Senat, astfel încât referendumul pentru definirea familiei tradiţionale ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie ar putea fi organizat pe 23 aprilie.

Preşedintele Coaliţiei pentru Familie a subliniat că organizarea acestui referendum în România şi succesul său va însemna că vocea poporului se va exprima pentru menţinerea tradiţiilor, a fundamentului creştin al vieţii familiale şi sociale.

'Este un lucru foarte important pentru că acolo unde legislaţia a fost schimbată, unde o minoritate puternic ideologizată, şi radicală, a putut să schimbe legislaţia, să rescrie regulile pentru întreaga societate, acest lucru s-a făcut fără consultarea societăţii civile, a poporului. Apelul la popor înseamnă apelul la conştiinţa fiecăruia, fundamentul inalienabil al democraţiei', a subliniat Gheorghiu.

[citeste si]

În ce priveşte data referendumului, Gheorghiu a menţionat că în negocierea cu grupurile parlamentare a fost stabilită data de 23 aprilie, însă este realistă şi analiza unei alte dăţi în caz de întârziere a procedurii. 'În cazul în care procedurile devin mai greoaie şi ar putea să existe întârzieri, evident că va trebui să discutăm altă dată. Dar data pe care noi am susţinut-o şi am negociat-o este 23 aprilie. Este realist să ne gândim şi la altă dată, dacă apar întârzieri', a precizat Gheorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel