Apelul de ultimă oră al Coaliţiei pentru Modernizarea României

Preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), Alexandru Cumpănaşu, a transmis vineri un mesaj de unitate pentru români, rugându-i să nu se lase angrenaţi în 'abordări instigatoare' cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale.

'CNMR denunţă orice formă de exprimare conflictuală în această zi a unirii şi nu a dezbinării naţionale şi rugăm toţi românii să nu se lase angrenaţi în abordări instigatoare cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale. Universităţi, mediul de afaceri, sindicate, organizaţii profesionale, ONG-uri sau filiale CNMR îşi manifestă solidaritatea cu toţi cei care astăzi simt şi respiră româneşte', precizează sursa citată.

Cumpănaşu a arătat că împreună cu colegii săi rămâne ferm la 'orice acţiune subversivă menită să destabilizeze sau să împroaşte cu ură şi dezbinare între români, indiferent de etnie'.

'1 Decembrie 1918 este ziua finalizării celui mai important vis al naţiunii române. Astăzi, sărbătorim 99 de ani de la Marea Unire şi le mulţumesc tuturor colegilor (tot mai mulţi) din CNMR pentru efortul şi solidaritatea de a se opune unor tendinţe de destrămare a statului român. Rămânem la fel de fermi faţă de orice acţiune subversivă menită să destabilizeze sau să împroaşte cu ură şi dezbinare între români, indiferent de etnie. Cu toţii suntem români şi să păstrăm România unită, ca respect pentru milioanele care au murit pentru acest ideal şi din responsabilitate pentru milioanele ce se vor naşte şi au dreptul să locuiască şi să vorbească româneşte pe aceste teritorii. Am alături de mine oameni extraordinari, militari sau civili care sunt gata oricând să-şi apere ţara şi să promoveze toleranţa şi iubirea, ca arme în faţa provocărilor diverse!', a declarat preşedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel