Președintele ANSVSA a fost eliberat din funcție

Monitor oficial
Monitor oficial

Președintele ANSVSA a fost eliberat din funcție. 

Președintele ANSVSA, Robert Viorel Chioveanu, a fost eliberat din funcție. Decizia premierului interimar Florin Cîțu a fost publicată în Monitorul Oficial.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Robert Viorel Chioveanu se eliberează din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor”, se arată în decizia publicată miercuri.

VEZI ȘI: Peste 60 de tone de carne de pui cu salmonella, descoperite în mai multe magazine din țară

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a descoperit peste 60 de tone de carne de pui cu salmonella în magazinele din țară.

„Avem peste 60 de tone de carne de pasăre contaminată retrasă de la raft. (...) Să ne asiguram că tratĂm termic foarte bine carnea de pasăre pentru că prin tratament la peste 70 de grade, câteva minute, această bacterie se distruge”, a declarat, pentru ȘtirileProtv, Mihai Ponea, vicepreședinte ANSVSA.

VEZI ȘI: Postul Crăciunului. Cristian Mărgărit: Alimentul care e o minune nutrițională

Cristian Mărgărit, celebrul nutriționist, a vorbit despre o minune nutrițională. Vorbim de un aliment care poate fi folosit mereu, nu doar în Postul Crăciunului.

„Trebuie să avem mare grijă la diversitate. Trebuie să combinăm foarte inteligent alimentele pentru a obține un profil complet de aminoacizi, ideal pentru corpul uman. O alegere care mie îmi place este supa cremă de linte roșie cu chimen. Profilul de aminoacizi din leguminoase se completează foarte bine cu cel din cereale. Foarte important să profităm și de condimente. Mie îmi place să folosesc condimente orientale. Cerealele și carbohidrații merg foarte bine combinate cu turmericul, în limita a unui gram pe zi, înseamnă foarte multe beneficii pentru sănătate. Corpul folosește mai bine insulina, are efect antiinflamator, antioxidant”, a spus Cristian Mărgărit.

„Puteți folosi și germeni de grâu, sunt o minune nutrițională”, a mai zis Cristian Mărgărit. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel