Preot agresiv la botez. Banciu: Popa o luase razna. Nu am pomenit așa ceva mai barbar

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu a comentat cazul de la Brăila în care un preot agresiv botează un copil fără a ține cont de integritatea sa fizică și punându-i viața în pericol.

"Era normal să se întâmple asta că popii ăștia au luat-o razna demult. Astea sunt scene pe care le știm cu toții numai că nu am avut aparat profesional din ăla de filmat ca să le vedem. Că atunci când te duci în biserică nu îți arde numai de făcut poze. Sigur sunt fotografii ăia tocmiți, sunt familiile alea care numai asta fac, dar dacă te duci stai și tu un pic să te reculegi acolo, să te reculegi, să nu te gândești la altceva. Nu trebuie să stai ca boul în biserică să te uiți pe Facebook sau să faci miliarde de poze cu cretinii ăia de la botez. Uite că a venit și vremea în care unul l-a pozat pe popă.

Popa o luase razna, nu îi convenea cum îi stătea haina și era nervos. L-a luat pe ăla, că datina este din Evul Mediu, să iei copilul să îl îneci în apa aia. Nu am mai pomenit așa ceva mai barbar ca asta, eu aș fi interzis dacă ajungeam în locul proștilor ăștia de la PSD.

Uite asta interziceam, pupatul moaștelor că nu e sănătos, introducerea copilului, că poți să mori. Sunt cazuri multe, faci aprindere de plămâni. Cine te mai salvează în cazul ăsta?", a comentat Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel