Premierul Cîțu, gafă de Doamne Ferește, la întrebarea despre bugetul pe 2021

Presa, care sancționa foarte dur greșelile premierului Viorica Vasilica Dăncilă, se face că nu vede/aude o gafă a premierului Florin Vasile Cîțu. 

După declarațiile de presă făcute miercuri, la Palatul Victoria, premierului i s-au cerut detalii despre legea Bugetului.

„Este un buget foarte important. Este un buget care, în același timp, trebuie să suțină relaxarea economiei , un buget care pune bazele unei economii puternice în perioada următoare 2021-2024”, a răspuns Cîțu.

RELAXAREA economiei?!

Doamne ferește! După ce PIB-ul a scăzut cu 6-7 procente în 2020, ar fi o adevărată tragedie ca economia să încetinească, să se relaxeze și în 2021. 

Mai ales că, spre deosebire de alți ani, nici nu sunt pretexte pentru ca guvernul să ofere noi minivacanțe, așa numitele punți fiind imposibile: cu excepția Zilei de 1 decembrie, celelalte sărbători legale se suprapun cu zilele de week-end. 

Sperăm ca greșeala să fie doar una de exprimare, să fi vrut să spună relansare, în loc de relaxare și să nu fie, de fapt, un act ratat. Adică să nu se fi gândit la disponibilizări, închideri de întreprinderi, reducerea investițiilor, care duc toate la o...relaxare a economiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel