Predoiu l-a primit, la Ministerul Justiției, pe Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București

FOTO
FOTO

Cătălin Predoiu l-a primit, la Ministerul Justiției, pe Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit astăzi, 23 decembrie, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Excelența Sa  Adrian Zuckerman, însoțit de Abigail Rupp, șef-adjunct al misiunii diplomatice și Bianca Menendez, consilier politic.

Ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman, și-a exprimat deplina susținere față de eforturile Ministrului Justiției de a reface capacitatea Ministerului Public de a confrunta cu energie și profesionalism crima organizată și corupția, precum și toate formele de infracționalitate.

Ambele părți au insistat pe importanța recuperării prejudiciilor provenite din infracțiuni

Statele Unite sunt gata să sprijine cu expertiza pe care o au și cu experți dezvoltarea capacității sistemului judiciar din România pentru a recupera prejudiciile produse din infracțiuni oriunde ar fi plasate în lume. Dialogul pe această temă va fi reluat în luna ianuarie pentru a organiza întâlnirea dintre experții români și americani.

Cele două părți și-au exprimat convingerea că efortul de combatere a crimei organizate va fi din ce în ce mai eficient pe măsura ce va fi stabilizat managementul Ministerului Public în urma procedurii declanșate de Ministerul Justiției și a dezvoltării cooperării judiciare internaționale care vizează traficul de minori, traficul de droguri, corupția internațională și recuperarea prejudiciilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel