Președinte CJ Buzău, anunț de ultimă oră: Dragi prieteni...

Circulaţia pe tronsonul DN 22 între Râmnicu Sărat - limita judeţului Brăila, închis în weekend din cauza viscolului, a fost reluată luni seară, de la ora 21,00, cu restricţii pentru maşinile de peste 3,5 tone, se precizează într-un comunicat transmis de Biroul de comunicare al Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă Buzău.

Potrivit sursei citate, pe DN 2B Buzău-Brăila se circulă cu restricţii de tonaj, fiind interzisă circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone.

Circulaţia pe alte trei tronsoane, DN 2, între municipiul Buzău şi limita cu judeţul Vrancea, DN 2B Buzău-Brăila şi DN 2C - între localităţile Costeşti şi limita judeţului Ialomiţa a fost reluată luni.

DN 1B între localităţile Buzău şi Spătaru, precum şi DN 2 între Buzău şi limita cu judeţul Ialomiţa au fost redeschise duminică seară circulaţie rutiere. 

Luni seară, șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a postat pe Facebook următorul mesaj: "Dragi prieteni, începând cu ora 20.00 nu mai este niciun drum județean închis. Se circulă în condiții de iarnă, de aceea este bine să manifestați prudență dacă plecați la drum. Mulțumesc tuturor celor care au făcut eforturi pentru ca circulația să fie restabilită!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel