Pozele pe care ADVERSARII lui Raed Arafat le-ar vrea ȘTERSE! Au apărut în miez de noapte / FOTO

Raed Arafat FOTO AGERPRES
Raed Arafat FOTO AGERPRES

Adele Chirică, mama unui copil superb care suferă de sindromul Dravet, a avut de-a face cu Raed Arafat, vineri noapte.

De fapt, cu sistemul creat de Raed Arafat. După experiența avută vineri noapte, Adele Chirică a spus că va lupta, câte zile va avea, pentru Raed Arafat a cărui decapitare se dorește în aceste zile.

In urma cu câteva zile scriam despre SMURD. Astăzi am avut șansa sa ii avem alături cand inima lui Davis a avut probleme... Nu am cuvinte sa descriu ce simt pentru acești oameni. Au ajuns în câteva minute, 2 echipaje, cu medic cu tot. Știau ce este Dravet, știau ce înseamnă probleme la inima in cazul unui pacient cu Dravet.


L-au monitorizat Non Stop pina am ajuns la spital, au încercat sa ne liniștească și sa faca orice posibil ca Davis sa fie in siguranța. Erau tineri, frumoși, buni și empatici. Prea buni, prea frumoși și prea empatici pentru tara asta. Tot drumul au vorbit cu mine despre Dravet si, la fiecare tresărire a mea, ma calmau ca Davis este monitorizat și ținut pe aparate si orice s-ar întâmpla, va da aparatul alarma.


Cand ne-au lăsat la spital, doamna doctor, spre rușinea mea nu ii stiu numele, a venit mi-a întins mâna și mi-a zis "este o onoare pt mine sa va cunosc și va multumesc pt tot ce faceți pt acești copii". M-a busit plânsul și am îmbrățișat-o. Si am vazut ce scria in pieptul ei:


"Pentru că alții sa traiasca".


As fi vrut sa ii mulțumesc și eu pentru munca și dăruirea lor, sa-i zic cât respect am pentru ei și că voi lupta pentru SMURD și Arafat cate zile voi avea. Pentru că-și de data asta, le-am lăsat viața fiului meu în mâinile lor și nu mi-a fost teamă.

Insa din cauza plânsului, nu am fost capabilă sa articulez vreun cuvânt. Tare mi-as dori sa vada mesajul meu cumva. Si ea si toti cei care ne au fost alături și de data asta. Cand SMURD e linga Davis nu imi e frica. Ma înclin în fața lor. Am refuzat internarea în spital pentru că medicul cardiolog venea luni.


Vom merge sa ii punem Holter si sa vedem ce urmează. Insa dincolo de tot ce s-a intamplat, oamenii de la SMURD m-au făcut sa fiu mândră de ei si sa simt ca mai avem o șansă în tara asta cu cei ca ei. Multumesc, Raed Arafat. Multumesc, SMURD. Ma înclin. Si voi fi mereu mama care atunci când suna la 112, se roagă sa vina Smurdul sa ii salveze fiul. Pentru că ei există " PENTRU CA ALTII SA TRAIASCA" ”, a fost mesajul transmis de Adele Chirică. 

Sindromul Dravet este o formă incurabilă de epilepsie, ce debutează în primul an de viață și afectează unul din 20.000 de copii. Ce se află însă în spatele sindromului Dravet? "De obicei, un copil minunat, un copil extraordinar de puternic, dar și sensibil în același timp. Întotdeauna în spatele sindromului Dravet se află un SUPEREROU! Pentru că doar el poate rezista la ce rezistă cei cu Dravet!", a spus, pentru DC News, Adele Chirică, adăugând: "Tot în spatele lui Dravet există o mamă tigru, așa cum se numesc mamele copiilor cu Dravet, care luptă exact ca un tigru pentru copilașul ei! O mamă care este însoțitor, asistent medical, terapeut pentru copilul ei, o mamă care nu doarme niciodată de teama ca puiul ei să nu facă o criză atunci când clipește! O mamă care nu știe ce înseamnă vacanță sau concediu. O mamă care nu își face planuri pentru mâine, ci se bucură pentru azi".

Așadar, mama acestui copil știe ce înseamnă să suni la 112 și să primești salvarea.

Iată imaginile despre care vorbeam:


Pozele sunt pe pagina de Facebook a Adelei Chirică.

Trei decenii de când Raed Arafat a înființat Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare

Pentru fondatorul SMURD, ultimii 30 de ani au înseamnat muncă, devotament și luptă pentru supraviețuire.

"Dacă aș da timpul înapoi, aș pune din nou bazele SMURD-ului. 100%. Aș începe din nou așa cum am început acum 25 de ani", spunea Raed Arafat într-un interviu pentru DC News.

Primele amintiri legate de SMURD

Primul doctor care l-a sprijinit pe Raed Arafat a fost profesorul Mircea Chiorean, pe atunci şef al Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Mureş.

Întrebat care este prima amintire legată de SMURD, Raed Arafat ne-a spus: "Sunt mai multe amintiri importante, dar poate că venitul la Mureș după ce la Cluj nu s-a reușit în primă fază (n.r. - punerea bazei pentru SMURD)... O altă amintire este întâlnirea cu profesorul Mircea Chiorean, șeful de la terapie intensivă de la Mureș de-atunci, care a acceptat ideea și ne-a sprijinit. A fost un moment foarte important pentru că dacă omul acesta nu accepta ideea, poate nu am fi reușit niciodată să punem bazele SMURD. Este o amintire care trebuie spusă mereu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel