Porturi închise din cauza ceții - UPDATE

Cod galben de ceață
Cod galben de ceață

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, din cauza ceţii dense, au fost închise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, în juru orei 12:00, în urma îmbunătăţirii condiţiilor meteo, au fost redeschise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia.

Știrea inițială

Porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia au fost închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Ceața densă poate duce la producerea de accidente, astfel că a fost luată măsura închiderii porturilor până ce vremea se mai înbunătățește.

Conform meteorologilor, în județul Constanța este Cod Galben de ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m. Atenționarea de vreme rea este valabilă până la ora 11, însă specialiștii ar putea prelungi avertismentul, în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Vezi și: 

Răsturnare de situaţie. Ce pățește o zodie

Intervenție RescEu. Dezastrele din Europa au ucis 200 de oameni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel