Protest diaspora. Ponta: O provocare, Dăncilă, trimisă în concediu

Pro România
Pro România

Victor Ponta, liderul Pro România a lansat o serie de acuzații la adresa guvernului și a lui Liviu Dragnea, criticand modul în care a fost gestionat protestul diasporei. 

Ponta, aflat la Suceava, a propus să se schimbe legea în sensul în care huliganilor din galerii, despre care este convins că se cunosc detalii la nivelul poliției și Ministerului de Interne, să li se interzică accesul la proteste. "Am trăit împreună cele mai violente confruntări de la mineriade. Cum am făcut ca românii să se lupte cu alți români. Cel mai simplu lucru e să sari la bătaie. Dacă ești deștept ai grijă să nu se întâmple asta. Cât am fost premier nu ați văzut jandarmi sau protestatari în spital. Când ești la putere și dacă ai responsabilitate în situații foarte dificile, pleci, cum am facut și eu. Eu vă garantez că poliția știe cine sunt acei huligani și i-ar putea izola dar numai dacă ar fi existat un ordin," a declarat Ponta

S-a dorit altceva. A fost o provocare

Ponta continuă șirul de acuzații și spune că Liviu Dragnea și oamenii lui au fabricat provocări. "Acest ordin de a preveni violențele nu a existat, pentru că s-a dorit altceva. A fost o provocare din partea lui Carmen Dan, Liviu Dragnea, a consilierilor lor. S-a dorit deturnarea atenției de la faptul că 100.000 de oameni au venit să protesteze în fața guvernului. Când eram premier, nu a dat nimeni foc guvernului și nu s-a întâmplat niciun incident pentru că nu s-a dorit asta", a spus Ponta. 

Dăncilă, trimisă în concediu

Ponta nu crede că Viorica Dăncilă nu a plecat în concediu din proprie voință. "Sunt convins că doamna Dăncilă a fost trimisă în concediu ca să nu fie pe 10 august la protest și să se ocupe Carmen Dan. Dacă jandarmii au acționat la ordin cel care a dat ordin este un infractor", a adăugat Ponta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel