Ponta și Predoiu, schimb de replici pe Facebook

Victor Ponta și Cătălin Predoiu au avut, duminică, un schimb de replici pe Facebook.

Totul a început de la declarația lui Predoiu conform căreia Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru ieșirea Regatului Unit din UE și să demisioneze.

Fostul premier Victor Ponta a avut la rândul său un  mesaj pe Facebook prin care l-a ironizat pe prim-vicepreședintele PNL.

Vezi- Victor Ponta: Deci MARELE PNL..

În urma postării lui Victor Ponta, Predoiu a avut și el un nou mesaj pe Facebook.

”Văd că Ponta nu-mi dă pace, deşi eu l-am lasat în plata lui de când a fost "numit preşedinte" al Camerei Deputaților. Aşa că mă văd nevoit să-i răspund în singura limbă pe care o cunoaşte:Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat ţigari de dimineaţă? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Mâine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ţi va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni! Un nimeni ai fost în boscheţii Parisului, un nimeni ai fost în gentuţa lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiţă te-au promovat la somaţia mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ţi-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus. Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului!”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel