Ponta, declarație. Radu Banciu: De când a devenit atât de isteț?

Rodica Mitu / 22 noi 2018 / 08:32 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a comentat o declarație ce îi aparține lui Victor Ponta.

În România nu o să se construiască niciun kilometru autostradă, nici măcar dacă devine Sfântul Petru Ministrul Transporturilor, a declarat Victor Ponta. Declarația a fost comentată de Radu Banciu.

„Asta apropo de iureșul de la Transporturi, unde se pare că, deși e extrem de competentă și calificată, doamna Olguța Vasilescu, deocamdată, nu este în grațiile președintelui Iohannis. Dar important este să rețineți că nici măcar dacă va veni Sfântul Petru la Transporturi nu ar putea să construiască un metru de autostradă", a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, „Lumea lui Banciu".

„Acum l-aș întreba pe domnul Victor Ponta de când a devenit atât de isteț? (...) Acum, că nu mai e la putere, a zis după mine, potopul! Ideea este că nu trebuie să fii Victor Ponta pentru a nimeri un astfel de verdict. Noi spunem asta înainte ca Ponta să fie premier", a spus Radu Banciu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82