Urmărește emisiunea live


Ponta, anunț privind prima întâlnire din 2015 la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, la Palatul Victoria, după mini-vacanța prilejuită de Sărbătorile de Iarnă, anunțul fiind făcut chiar de către prim-ministru pe Twitter.  

„Dupa cateva zile perfecte cu copiii - back to work! Prima intalnire cu VPM Oprea - multumiri celor care au muncit pt noi toti de Sarbatori", a scris Victor Ponta pe contul său de Twitter.

De asemenea, premierul i-a felicitat, într-o postare pe Facebook, pe toți angajații ministerului de Interne, pentru activitatea depusă în perioada Sărbătorilor.

"Peste 25.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și alți angajați ai MAI au lucrat în perioada sărbătorilor pentru a asigura liniștea și siguranța tuturor cetățenilor români. Totodată, echipajele ISU au avut aproape 10.000 de misiuni și au salvat peste 900 de persoane aflate în situații limită.
Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru eforturile depuse în aceste zile (de vacanță pentru majoritatea românilor)! V-ați făcut foarte bine datoria și am încredere că, în perioada de iarnă care urmează și oricând va fi nevoie, veți fi pregătiți să interveniți și să ajutați", a scris premierul Ponta pe contul său de socializare.

Victor Ponta are azi o întâlnire cu vicepremierul Gabriel Oprea, iar miercuri va conduce prima ședință săptămânală de Guvern din acest an.

Ș preşedintele Klaus Iohannis a revenit la Palatul Cotroceni după vacanţa de iarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel