Ponta a reacționat în cazul polițistului mort: ”E un semn de barbarism!”

Premierul Victor Ponta a oferit o primă reacţie cu privire la cazul morţii poliţistului Bogdan Cosmin Gigină, cel care a căzut într-o groapă în timp ce se deplasa într-o coloană oficială a ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Victor Ponta a transmis condoleanţe familiei şi colegilor victimei şi i-a luat apărarea vicepremierului Gabriel Oprea. Primul-ministru i-a criticat pe cei care au solicitat demisia din Guvern a liderului UNPR.

"Aș vrea să încep prin a-mi exprima solidaritatea și condoleanțe pentru familia polițistului mort la datorie, care a decedat marți. Știu că s-au întâmplat toate acele lucruri, există o anchetă în curs și vreau să mulțumesc tuturor celor care își fac datoria și celor care, uneori, din păcate, plătesc un preț mult prea mare pentru tot ceea ce fac în fiecare zi pentru ca societatea românească să funcționeze.

(...) Vreau, de asemenea, fiind vorba de o anchetă în curs, să vedem cum se pot întâmpla asemenea lucruri, avem gropi în asfalt, tot felul de zone periculoase (...). Sunt convins că există peste tot în țară tot felul de capcane mortale și doar când se întâmplă o mare tragedie aflăm despre ele. O societate normală ar trebui să ia măsuri înainte, nu după ce se întâmplă asemenea lucruri.

(...) Mi-aș dori ca noi, ca societate, să nu mai folosim - vorbesc de oamenii politici - tragediile în scopuri politice. De fiecare dată când se întâmplă o tragedie, apar aceiași oameni politici care țipă și folosesc fie tragediile, fie arestările ca să câștige vreun pic de capital politic. Asta e un semn de barbarism în politică, poate reușim să scăpăm de el", a declarat Victor Ponta, în deschiderea ședinței de Guvern de vineri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel