Poliţiştii prahoveni de la Brigada Rutieră şi-au recunoscut faptele

Cei zece poliţişti de la Brigada Rutieră Prahova ridicaţi, miercuri, de DGA şi duşi la audieri într-un dosar în care sunt acuzaţi de luare de mită şi-au recunoscut faptele, aceștia fiind puşi sub control judiciar pentru 60 de zile. Ancheta vizează aproape o sută de fapte, pentru depistarea cărora au fost folosiţi inclusiv investigatori sub acoperire.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră Prahova, detaşaţi de la mai multe secţii orăşeneşti la Poliţia DN 1 şi a autostrăzii A 3, au fost audiaţi, miercuri, timp de pese zece ore la sediul Parchetului Tribunalului Prahova, agenţii recunoscând în faţa procurorilor faptele de care sunt acuzaţi, au declarat reprezentanţi ai Parchetului, potrivit news.ro.

La finalul audierilor, cei zece poliţişti au fost puşi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Zece poliţişti de la secţii orăşeneşti din Sinaia, Buşteni, Comarnic şi Breaza, care lucrau la Brigada Rutieră pe DN1 şi A3, au fost ridicaţi şi duşi la audieri, miercuri, fiind acuzaţi de luare de mită şi alte fapte asimilate celor de corupţie.

Poliţiştii sunt suspectaţi că primeau între 100 şi 300 de lei de la şoferi pe care îi prindeau cu abateri în trafic, pentru ca aceştia să nu fie amendaţi, spuneau surse judiciare.

Ancheta în acest caz a fost făcută după ce agenţii de poliţie rutieră au fost monitorizaţi de Direcţia Generală Anticorupţie.

Sursele citate au mai spus că faptele de care sunt suspectaţi agenţii de poliţie rutieră sunt din 2015 şi 2016, iar iniţial au fost deschise opt dosare, acestea fiind comasate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel