Urmărește emisiunea live


Poliţiştii în alertă. Un tânăr s-a pozat bând bere într-o maşină de poliţie

Poliţiştii teleormăneni fac verificări după ce un tânăr s-a pozat bând bere la volanul unei maşini de Poliţie.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman a anunţat, marţi, că a demarat verificări interne, după ce pe Facebook au apărut imagini cu un tânăr din judeţ care s-a pozat cu un pahar de bere la volanul unei autospeciale de Poliţie.

Din primele verificări efectuate a reieşit că fotografiile au fost făcute în localitatea teleormăneană Brânceni, după ce un poliţist a lăsat maşina de Poliţie neîncuiată.

Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care un bărbat apare într-o autospecială de poliţie, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: conducerea I.P.J. Teleorman a demarat verificări interne, pentru a se stabili împrejurările în care s-au realizat fotografiile. În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost făcute în autospecială, în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale, unde şeful de post dintr-o comună alăturată (Ştorobăneasa) efectua anumite verificări, a precizat IPJ Teleorman.

Şi poliţistul este cercetat

Tânărul s-a urcat în autospeciala de Poliţie şi a făcut fotografii la volan în timp ce bea bere. Poliţistul care a lăsat maşina descuiată este acum cercetat disciplinar.

Incidentul s-a produs pe fondul plecării poliţistului de lângă autospecială, aceasta fiind lăsată nesupravegheată, însă cheile şi documentele erau asupra poliţistului. În continuare s-a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului, la finalizarea căreia se vor dispune măsurile legale care se impun, conform IPJ Teleorman.

Vezi şi: Pesticide scăldate în bere. Tu știi ce bei?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel