VIDEO Insula Mică a Brăilei: persoane izolate, salvate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră au salvat opt persoane rămase izolate şi fără alimente în Insula Mică a Brăilei.

Opt persoane angajate la o societate care are ca obiect de lucru exploatarea forestieră au rămas izolate şi fără alimente în Insula Mare a Brăilei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şi au fost salvate de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, care au intervenit cu o ambarcaţiune rapidă, potrivit unui comunicat de presă remis de ITPF Iaşi.

Miercuri, în jurul orei 9,30, prin dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila s-a primit o solicitare de sprijin din partea ISU Brăila pentru salvarea unor persoane care au rămas izolate şi fără alimente, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, în Insula Mică a Brăilei.

Doi poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Poliţiei de Frontieră Brăila s-au deplasat cu ambarcaţiunea rapidă de intervenţie la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, în zona km 5, pe braţul Vâlciu, fluviul Dunărea, de unde au preluat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26-59 de ani, muncitori la societatea care are ca obiect de lucru exploatarea forestieră.

VIDEO Poliţia de Frontieră

[citeste si]

În jurul orelor 13,40, poliţişti de frontieră au preluat alţi patru angajaţi ai aceleiaşi societăţi comerciale, cu vârste cuprinse între 32-66 de ani, de la un alt punct de lucru, din zona kilometrului 210, braţ Cremenea, fluviul Dunărea.

'Persoanele respective au fost transportate în siguranţă la trecerea bac de pe raza localităţii Gropeni, de unde au fost preluate de colegi, urmând să fie conduse la domiciliu. De asemenea, pe timpul misiunilor îndeplinite, poliţiştii de frontieră au dus paznicilor celor două puncte de lucru, rămaşi pe insulă, alimente şi bunuri necesare primite de la reprezentanţii societăţii angajatoare', se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel