Polițiștii brașoveni au deschis dosar penal în cazul unul copil filmat în timp ce biciuia o pisică. Filmul a ajuns viral pe TikTok

FOTO: captura video @Brasov.net
FOTO: captura video @Brasov.net

Polițiștii din Brașov au deschis dosar penal după ce un minor a fost filmat în timp ce biciuia o pisică ținută în laț.

Un băiat de 12 ani a intrat în vizorul polițiștilor brașoveni după ce a apărut într-o postare video pe o pagină de socializare biciuind o pisică.

Polițiștii braşoveni de la Protecția animalelor s-au autosesizat și au deschis un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”schingiuirea animalelor”.

”În urma apariției în mediul online, pe o pagină de socializare (TikTok), a unor imagini video, în care o pisică este lovită în mod repetat cu un bici, de un tânăr, (...) polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au autosesizat după ce au vizualizat materialul video și au efectuat investigații pentru lămurirea stării de fapt.

Astfel, în urma datelor obținute, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea agresiunii animalului, în persoana unui tânăr de 12 ani. În cadrul cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că pisica, ce apare în materialul video postat, ar mai fi fost lovită și de o altă persoană, de 16 ani”, a transmis, joi, IPJ Brașov, scrie Agerpres.

Clipul video în care pisica este lovită cu un bici de copil a circulat printre iubitorii de animale, după ce, inițial, a fost postat pe TikTok de către un utilizator despre care existau indicii că ar fi din județul Braşov.

Imaginile au fost publicate pe grupul SOS Animal Rescue, deși clipul a fost retras de pe TikTok după ce a adunat mai multe comentarii negative. În imagini se vede cum pisica este legată cu o sfoară, iar băiatul o trage și o lovește cu un bici în timp ce este filmat.

Mesajele de indignare au fost inscripționate cu avertismente urgente precum: ”Acest psihopat de copil, că altfel nu se poate numi, a postat un TikTok în care ține legată o pisică și o torturează! Vă rog să distribuiți!”, scrie presa locală, care a publicat și video.

Citește și: Bărbat din Vâlcea, reținut pentru schingiuirea unui câine agățat de căruță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel