Polițiști, snopiți în bătaie de un bărbat de 50 de ani. Au ajuns la spital

Polițiști
Polițiști

Tribunalul Brăila a dispus măsura plasării sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile a bărbatului de 50 de ani care a bătut sâmbătă doi poliţişti, aceştia ajungând la spital, potrivit informaţiilor furnizate luni de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, Laura Dan.

Cei doi poliţişti bătuţi, lucrători în cadrul Biroului de Ordine Publică al IPJ Brăila, interveniseră într-un caz de tulburare a liniştii publice într-un cartier din municipiu, după ce mai multe persoane au sunat la 112 şi au anunţat că la o locuinţă se ascultă muzică la maximum.

Agenţii, ajunşi la faţa locului, i-au cerut proprietarului imobilului, un bărbat de 32 de ani, să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi a devenit violent, motiv pentru care oamenii legii l-au imobilizat şi încătuşat. În timp ce îl conduceau la maşină, a intervenit cumnatul proprietarului, în vârstă de 50 de ani, care i-a lovit pe poliţişti.

"În acest timp, unuia dintre poliţişti i-a căzut staţia Tetra, care a fost sustrasă de persoanele aflate la faţa locului. Cei doi bărbaţi şi celelalte persoane au fost conduse la sediul poliţiei unde au fost audiate. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi furt calificat. Terminalul Tetra a fost scos din sistem", a declarat Laura Dan.

Cei doi poliţişti agresaţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au rămas internaţi. Bărbatul de 50 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, judecătorii hotărând plasarea lui sub control judiciar pentru infracţiunea de ultraj.

În ceea ce priveşte staţia de emisie-recepţie dispărută, a fost întocmit dosar penal pentru furt şi se fac cercetări pentru depistarea persoanei care a sustras-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel