Poliţiști inventivi. Cum au prins un bărbat care desena graffiti

Poliţia newyorkeză a prins un bărbat care desena graffiti pro-Trump cu ajutorul unui şiretlic.

Un bărbat care a desenat mai multe graffiti pro Donald Trump într-o staţie de metrou din New York a fost în cele din urmă prins, după ce poliţia a construit un perete 'momeală', în spatele căruia se puteau ascunde poliţişti, în speranţa că artistul amator nu va putea rezista tentaţiei şi va desena şi pe acesta, informează AFP.

Şeful poliţiei de la metrou, Edward Delatorre, a explicat marţi detaliile operaţiunii în cadrul unui briefing de presă. El a povestit că poliţia a primit o serie de plângeri începând din luna ianuarie, atât de la pasageri cât şi de la angajaţi ai metroului, cu privire la apariţia într-o importantă staţie de metrou din Brooklyn, a unui graffiti #loveTrump. La sfârşitul lunii februarie, poliţia a venit cu ideea de a construi un perete din placaj, astfel încât poliţişti în civil să se poată ascunde cu uşurinţă în spatele acestuia şi surprinde pe autorul graffiti-urilor. Pe 12 martie, poliţia şi-a pus planul în aplicare şi peretele a fost construit.

Trei zile mai târziu, artistul amator a cedat tentaţiei şi a desenat pe peretele momeală, fiind astfel prins de poliţiştii în civil ascunşi în spatele acestuia. Bărbatul a fost identificat ca Jamie Montemarano, în vârstă de 43 de ani, şi acuzat pentru desenare de graffiti, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Citește și:

Război în spațiu? SUA: Pacea este amenințată!

Alexandru Mitriță impresionează în Statele Unite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel