Poliţişti în misiune, bătuţi şi furați. Au ajuns la spital

Control trafic
Control trafic

Doi poliţişti brăileni, aflaţi în misiune, au fost bătuţi şi au ajuns la spital, iar agresorul a fost reţinut.

Doi poliţişti din Brăila au fost bătuţi şi au ajuns la spital, după ce au intervenit într-un caz de tulburare a liniştii publice, agresorul fiind reţinut pentru 24 de ore, potrivit informaţiilor furnizate sâmbătă de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Echipajul format din doi lucrători din cadrul Biroului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a fost solicitat prin apel la 112 să intervină la o locuinţă din municipiu, unde se asculta muzică la maximum.

Agenţii, ajunşi la faţa locului, i-au cerut proprietarului imobilului, un bărbat de 32 de ani, să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi a devenit violent, motiv pentru care oamenii legii l-au imobilizat şi încătuşat.

În timp ce îl conduceau la maşină, a intervenit cumnatul proprietarului, în vârstă de 50 de ani, care i-a lovit pe poliţişti.

"În acest timp, unuia dintre poliţişti i-a căzut staţia Tetra, care a fost sustrasă de persoanele aflate la faţa locului. Cei doi bărbaţi şi celelalte persoane au fost conduse la sediul poliţiei unde au fost audiate. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi furt calificat. Terminalul Tetra a fost scos din sistem", a declarat Laura Dan.

Cei doi poliţişti agresaţi au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au rămas internaţi. Bărbatul de 50 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel