Politician mort pe pârtia de schi

Un consilier local din Miercurea Ciuc a murit, duminică,  pe pârtia de schi de la Băile Harghita. 

Suntem profund îndurerați de moartea bruscă a colegului nostru din Consiliul Local Municipal Miercurea-Ciuc, Kálmán Dénes. Kálmán Dénes a terminat în 1973-ban la Cluj Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și a fost detașat la Colegiul Avocaților din Harghita (azi Baroul Harghita). A fost unul dintre cei mai remarcabili avocați din Miercurea-Ciuc.

Fiind întrebat în luna septembrie al anul trecut de ce îi este orașul aproape de suflet, dânsul a subliniat faptul că aici și-a găsit căminul, și-a întemeiat familie, orașul l-a acceptat și niciodată nu l-a dezamăgit.

Am fost onorați că pe lângă celelalte activități ale sale a devenit consilier local în 2020. Prin exemplul acestui fapt, a arătat că trecând peste motivațiile individuale putem oricând să devinim și să rămânem până la moarte un component activ și creator pentru comunitatea noastră, pentru sfera noastă publică.

La ceremonia de investire pentru Consiliul Local Municipal a precizat că fiecare cetățean are dreptul la fericire și în viziunea sa Consiliul Local are rolul de a crea condițiile pentru obținera acestei fericiri.

Prin dispoziția specială a primarului, Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc îi acordă cu efect postumus premiul Pro Urbe.

Să îi fie țărâna ușoară!

Odihnească-se în pace!

Korodi Attila primar

Bors Béla viceprimar

Sógor Enikő viceprimar

Wohlfart Rudolf secretar general

Dósa Szilárd administrator public

Consilierii Locali ai Municipiului și colectivul de muncă al Primăriei Miercurea-Ciuc

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy