Polițist lovit cu mașina de un șofer nervos. În stare gravă după accident

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi dimineaţa, în Sectorul 6 din Bucureşti. Un poliţist de la Rutieră a fost lovit cu maşina de un şofer recalcitrant, informează România TV. Poliţistul a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital.

Un poliţist de la Brigada Rutieră din Capitală care se afla în intersecţie să dirijeze circulaţia a fost accidentat grav de un şofer nervos. Acesta din urmă este un tânăr de 23 de ani care conducea o maşină de lux.

Accidentul s-a produs în Sectorul 6, la intersecţia dintre Strada Orşova cu Şoseaua Virtuţii.

Poliţistul i-a cerut șoferului să prezinte documentele, a constatat că în maşină miroase a alcool şi i-a cerut tânărului să coboare, moment în care şoferul a pornit în viteză. Tânărul l-a agăţat pe poliţist cu maşina şi l-a târât pe o distanţă de zeci de metri, apoi a fost oprit în trafic. Când a încercat să fugă cu maşina, şoferul a lovit un alt autoturism, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta având o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta nu avea nici permis de conducere.

După ce l-a lovit pe poliţist, şoferul recalcitrant a ajuns cu maşina într-un tramvai de pe linia 41. În urma impactului, şoferul a rămas blocat în vehiculul avariat. Tânărul a fost scos din maşină și încătușat.

Poliţistul a fost grav rănit în zona picioarelor, a fost luat de un echipaj SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

În zonă, circulaţia a fost afectată, se circulă îngreunat. Cu toate acestea, circulaţia tramvaielor nu a fost blocată, deoarece maşina avariată a putut fi îndepărtată uşor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel