Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Poligon, tragere cu arma. Naumovici: Costul unui GLONȚ tras în România

Bogdan Naumovici, cel mai cunoscut om de publicitate din România, a povestit la interviurile DCNews că de curând și-a deschis un poligon de tragere. El a spus și la ce sumă ajunge un glonț tras într-un astfel de poligon. 

Naumovici spune că unul dintre cele mai cerute "pachete" pentru tragere în poligon costă aproximativ 170 de lei, care cuprinde 30 de gloanțe. Astfel, la un calcul simplu, rezultă că un glonț tras costă în jurul a 5 lei. 

"Într-o sesiune de tragere în poligon intră chiria poligonului, salarii, instructorul de lângă tine. Nu există să tragi singur în România, ai un instructor lângă tine. Cel mai frecvent pachet de muniție pe care îl oferim, la 30 de cartușe trase cu 9X19, cu Glock, te costă 170 de lei. Nu este o chestie ieftină, dar nici nu este o chestie care să te dea afară din casă. Nu este o chestie pe care să o faci în fiecare zi, decât dacă devii foarte pasionat. Nici nu îți trebuie permis de armă ca să poți să tragi. Trebuie să ai doar 18 ani și să ai buletinul la tine. E enterteinment. Sunt toate filmele de acțiune, toate jocurile acelea. Toată lumea vrea să vadă cum este și în realitate," a spus Bogdan Naumovici la interviurile DCNews.

Vezi răspunsul complet: 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel