Polițistul Godină, remarcă oribilă despre susținătorii lui Tudorel Toader

Marian Godină FOTO AGERPRES
Marian Godină FOTO AGERPRES

Polițistul Marian Godină i-a jignit pe o parte dintre susținătorii lui Tudorel Toader.

Omul legii s-a referit la oamenii care au lăsat comentarii, pe pagina de Facebook, în timp ce se transmitea evenimentul de marți de la CSM. Marian Godină a spus că persoanele care îl susțineau pe Tudorel Toader nu prea știu să scrie.

"Am urmărit azi transmisia live, pe Facebook, cu cele ce se întâmplau la CSM. În acest fel, pe lângă ce spuneau cei prezenți la sedință, puteam citi și comentariile venite din partea societății, societate care o va judeca până la urmă pe doamna Kovesi, așa cum a spus domnul ministru.

Română stricată

La un moment dat, domnul Tudorel Toader a spus ceva de genul că ceea ce zice doamna Kovesi poate fi crezut doar de cei care nu cunosc legea, care nu se pricep, dar nu pot fi păcăliți cei care sunt pe domeniu, cunoscători.
Comentariile live erau atât împotriva doamnei Kovesi, cât și pentru susținerea acesteia. Ce am putut observa cu ochiul liber (și se poate observa în continuare pentru că acele comentarii rămân) a fost că acele comentarii înverșunate împotriva doamnei procuror erau majoritatea scrise într-o limbă română stricată, cei care comentau având o exprimare greoaie, în timp ce comentariile de susținere erau scrise aproape toate corect.

[citeste si]

Dacă ținem cont de cele spuse de domnul ministru, și anume că cei cunoscători nu pot fi păcăliți, reiese că cei care se chinuiau să lase un comentariu coerent, dar nu prea le ieșea, sunt cei greu de prostit, cei bine pregătiți și cunoscători care, în goana lor de a se pune la punct cu legile și de a fi bine pregătiți, au uitat pesemne să învețe și limba română. Ceilalți, cei care o susțineau pe doamna Kovesi, pentru că nu și-au pierdut vremea cu pregătirea juridică, au avut mai mult timp pentru însușirea limbii române, dar au devenit astfel mult mai naivi și mai ușor de păcălit", a scris Marian Godină pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel