Polițist trimis în judecată. Acuzații grave

 Un poliţist din judeţul Galaţi a fost trimis în judecată pentru favorizarea infractorului şi abuz în serviciu alături de alte două persoane care au fost implicate într-un accident rutier soldat cu trei răniţi. 

Potrivit comunicatului, în luna iunie 2016, agentul de poliţie S.S.D., după ce a constatat că inculpatul C.I, în calitate de conducător auto, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs un accident rutier din care a rezultat vătămarea sa şi a altor doi pasageri, l-a ajutat pe acesta în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală, sugerându-i să identifice o altă persoană care să pretindă că ar fi condus autoturismul.

Poliţistul l-a transportat pe C.I. cu autospeciala MAI din dotarea Postului de Poliţie spre locuinţa inculpatului V.C. Acesta a declarat în mod mincinos organelor de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor că el condusese autoturismul la momentul producerii accidentului, se arată în comunicat. 

Totodată, s-a mai constatat faptul că inculpatul S.S.D., contrar atribuţiilor de serviciu, nu a intervenit în interesul conservării probelor, îngreunând astfel tragerea la răspunderea penală a inculpatului C.I. 

Ulterior situaţiei prezentate, în luna septembrie 2016, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, inculpatul C.I. a condus un autoturism, iar pe fondul vitezei peste limita legală admisă, a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe acostament unde a lovit frontal şi ucis doi minori în vârstă de 8 ani şi 9 ani. Ulterior, C.I. a plecat de la locul accidentului cu intenţia de a se sustrage cercetărilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel