Polițist pedofil. Ce îl așteaptă în închisoare. Miron Cozma, mărturisiri

Eugen Stan
Eugen Stan

Miron Cozma a dezvăluit la ce trebuie să se aştepte poliţistul pedofil odată ce va ajunge în penitenciar. Iar pedepsele nu sunt deloc blânde. Ba din contră, sunt chiar şocante.

"Îmi este ruşine să spun ce fel de pedepse primesc pedofilii în închisoare. Eu i-am urât şi nu spun cum i-am pedepsit. Pedofilii sunt pedepsiţi crunt. Eu i-am izolat în ultima perioadă în care m-am aflat după gratii. Este o ruşine să dai mâna cu un pedofil după gratii. Şi chiar şi cu un homosexual.

Mai ales iarna, pedofilii sunt legaţi de gât de calorifer, cu geamul deschis. Sunt dezbrăcaţi la pielea goală şi se pune furtunul cu apă rece pe ei. Pedofilul începe să răcnească, iar până vine gardianul este dezlegat. Şi, bineînţeles, spuneau de el că este nebun, dus cu pluta, şi tot el cade de fraier. Ei riscă să facă pneumonie, să moară. Să dai cu apă rece pe el, legat în pielea goală, iarna, cu geamul deschis... Ca să nu rămână urme de bătaie.

Unii dintre ei sunt violaţi cu coada de mătură. Astea sunt dintre cele mai civilizate. Altora li se face o cameră pentru lucru manual. Îţi dai seama ce făcea ăla acolo, ce fericit era... Dar sunt şi altele mai nasoale... O au groasă în penitenciar. Unii îşi coseau gura cu sârmă şi îşi băteau cuie în cap. Se franjurau, se tăiau ca să ajungă la doctor...", a precizat Miron Cozma, potrivit Cancan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel