Poliția Rutieră Brăila, soluție pentru refacerea efectivului, după ce DGA a lăsat-o fără agenți

Situație dificilă la Poliția Rutieră Brăila, după ce 11 agenți au fost reţinuţi şi alţi 10 au fost puși sub control judiciar, aceștia fiind suspectați că au luat mită pentru a-i ierta pe şoferii care încălcau legea.

Potrivit Digi 24, pentru acoperirea posturilor pe care aceștia le ocupau, la serviciul de Poliție Rutieră vor fi transferați agenți de la Ordine Publică, în ciuda faptului că nu au pregătirea necesară.

De asemenea, vor fi aduși și agenți de circulație de la Galați pentru rezolvarea temporară a acestei probleme.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Brăila susțin că, în acest moment, la Poliția Rutieră din Brăila au rămas mai puțin de 10 agenți de circulație.

În cursul zilei de luni, pe baza autorizaţiei emise de Tribunalul Bucureşti, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, precum şi efective din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Mihai Viteazu" a Jandarmeriei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au efectuat percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate pe raza judeţului Brăila, din care 3 la sediul unor unităţi de poliţie, fiind vizate 35 de persoane (26 angajaţi M.A.I.).

Procurorii aveau informaţii că aceștia ar fi luat sau chiar ar fi cerut mită pentru a-i scăpa pe şoferi de amenzi. Este vorba despre persoane care ar fi luat mită între 50 și 200-300 de lei.

DGA. Percheziţii la Poliţia Rutieră. Vizaţi, poliţişti suspecți de corupţie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel