Polei pe mai multe dumuri din ţară, vineri dimineaţă. Pericol pentru şoferi

Foto: Chris Peeters - Pexels
Foto: Chris Peeters - Pexels

Se înregistrează polei pe mai multe drumuri naţionale. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.

Sunt însă artere rutiere, unde carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei și unde se acționează cu material antiderapant, respectiv în județele Arad (DN 7 și DN 79), Hunedoara (DN 7), Maramureș (DN 18), Satu Mare (DN 19 și pe raza localităților Satu Mare și Carei), Sălaj (DN 1C), Autostrada A1 Deva – Sibiu (km 369-412).

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului!

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună, fără precipitații.

Citeşte şi: Prognoză meteo 17 ianuarie - 14 februarie

Săptămâna 17.01.2022 – 24.01.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și estice, dar fi ușor mai coborâte la munte, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice și în extremitatea de vest a țării, dar și în general excedentar la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acestă perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 31.01.2022 – 07.02.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 07.02.2022 – 14.02.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte local. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel