EXCLUSIV  PNL, campanie care surprinde. Val Vâlcu: E o imagine care te pune pe gânduri

PNL lansează, cu puţin timp înaintea începerii oficiale a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, un slogan însoţit de o grafică inspirată, în opinia jurnalistului Val Vâlcu, de campania pe care a făcut-o Elena Udrea atunci când a candidat din partea PMP. 

Greşeală făcută de către PNL, partid care a lansat, recent, o nouă grafică însoţită de mesajul "România în primul rând". Val Vâlcu apreciază că imaginea care însoţeşte mesajul respectiv prezintă o serie de probleme. În plus, aceasta duce cu gândul la campania Elenei Udrea, atunci când a candidat din partea PMP, formaţiune care se folosea de un mesaj similar: o inimă stilizată sub forma unui măr, fie desenată pe nisip în celebrele poze cu Traian Băsescu pe plajă fie pe afişele electorale ale Elenei Udrea. 

"PNL foloseşte strategia cu care Băsescu şi ai lui au mobilizat electoratul în campaniile la care a participat. Un argument în plus este acest afiş în care este folosită de inima lui Udrea, doar că nu o mai ţin la piept şi nici nu o mai desenează pe nisip aşa cum făceau PMP-iştii, ci au pus-o la ochi. Imaginea este de analizat însă faptul că faţa este ascunsă de mâinile care formează acea inimă este un lucru greşit. Degetele, mai ales că sunt colorate, dau impresia mai mult de mască veneţiană, acoperind aproape în întregime faţa personajului, copilul care este surprins acolo. Să maschezi chipul într-o campanie electorală, să ai ceva de ascuns într-un moment ca acesta, fie ea şi o mască făcută din degete este, în opinia mea, o greşeală", a declarat Val Vâlcu.

"Au pornit mesajul că e pentru viitor, pentru părinţi, dar oricum nu-i vezi faţa pentru că şi-o acoperă cu mâinile. Este o imagine greşită, chiar dacă acele mâini formează o inimă. Dă impresia de ceva ascuns... E o imagine care te pune pe gânduri. Separat de acest lucru, este şi inima lui Udrea. Sunt aceleaşi tactici, acelaşi sistem de gândire folosit de PDL - PMP - Băsescu - Udrea. ", apreciază Val Vâlcu.

Vezi şi:  Manele la Gopo. Ciutacu: Fac un live aici de-o să moară lumea - video

Fals doctor patolog chiar sub nasul poliției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel