Manele la Gopo. Ciutacu: Fac un live aici de-o să moară lumea - video

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Trupa lui Dan Bursuc, Kana Jambe, a urcat pe scena Teatrului Național, marți seară, la Gala Premiilor Gopo. Prestația a fost primită negativ de mai mulți actori aflați în sală. Ada Solomon este producătoarea filmului „Soldații. Poveste din Ferentari” în care a jucat un rol Dan Bursuc.

Victor Ciutacu a comentat acest subiect pe pagina sa de Facebook.

”O cunosc, de la o distanță politicoasă, pe Ada Solomon; la fel și pe Tudor Giurgiu. Care, sigur, nu are vreun motiv să-mi poarte vreo amintire duioasă; ba, dimpotrivă. Ne învârtim în cercuri nici măcar coplanare, avem păreri politice diametral opuse. Și nici nu întrezăresc, dacă n-om trăi vreo câteva sute de ani, ca muza Cioloșului, vreo schimbare de raportare reciprocă. Dar ceea ce au reușit ei, după marea finală Gala Premiilor Gopo de pe scena Teatrului Național, unde s-a produs trupa lui Dan Bursuc, e o megaperformață. Întâi de toate, au viralizat un festival de care, cu toată dragostea, auziseră, la scara istoriei, fix trei vecini de stradă și doi câini șchiopi. În al doilea rând, au devoalat toată ipocrizia "toleranților" care bocesc demonstrativ de focul minorităilor sexuale și naționale, dar cărora, odată ce pun fracul sau rochia de închiriat pe ei, le put țiganii.

Da, sunt tot ăia care, după ce se sparg în fum de gazon încins, o rup pe manele, dar care o ard în Bach și Chopin pe fb. Pentru toți gâmfoșii ăștia patetici, las și eu o piedică în calea uitării. Și, când o să mă îmbăt data viitoare cu Florin Salam la ureche, o să fac un live aici de-o să moară lumea”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel