PNDL 1 şi PNDL 2. Viorica Dăncilă spune ce urmează

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că vor fi făcute eforturi pentru achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 şi PNDL 2, exprimându-şi speranţa că aceste programe vor continua şi în viitoarea guvernare. 

„Anul trecut, noi am achitat toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2. Până când plecăm, facem eforturi să achităm toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2. Ştiţi foarte bine că noi am avut în program şi PNDL 3, nu pot să spun, nu pot să ştiu ce va urma, dar eu sper ca aceste programe să continue, pentru că acestea au făcut ca toate comunităţile locale, indiferent de culoarea politică, să beneficieze de proiecte de apă, canalizare, şcoli, dispensare, ceea ce este foarte important pentru ţară, dacă vrem să ne dezvoltăm. Eu cred că acest program este un program foarte susţinut de primari şi şi-a produs efectul în toate comunităţile din România, nu ştiu dacă este o comunitate în România care să nu fi beneficiat de PNDL 1 sau PNDL 2', a declarat Viorica Dăncilă în cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Spitalul din Ţăndărei.

În timp ce a vizitat spitalul din Ţăndărei, Dăncilă a discutat cu mai mulţi medici şi le-a transmis că dincolo de măririle salariale de care aceştia au beneficiat, importante sunt şi programele de investiţii în aparatură pe care Guvernul le-a demarat. Ea a precizat, întrebată de un medic rezident, că având în vedere situaţia de la nivelul Executivului, nu pot fi luate măsuri în privinţa examenului de rezidenţiat din acest an, amânat pentru data de 8 decembrie, printre altele şi pentru că nu a fost numit un ministru la Educaţie. Premierul interimar a explicat la final că a dorit să viziteze spitalele din Ţăndărei şi Feteşti pentru a vedea care este stadiul investiţiilor în urma alocărilor de fonduri pentru Sănătate, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel