PMP, conflinct cu Siegfrid Mureşan. Vrea demisia lui din Parlamentul European

Siegfried Muresan
Siegfried Muresan

Partidul Mişcarea Populară îi cere demisia lui Siegfrid Mureşan din PE. Motivul ar fi zvonul că acesta vrea să se înscrie la PNL.

 Partidul Mişcarea Populară îi cere lui Siegfrid Mureşan să demisioneze din Parlamentul European, anunţând că deţine informaţii potrivit cărora europarlamentarul PMP a optat pentru Partidul Naţional Liberal.

"Suntem informaţi că tânărul europarlamentar Siegfried Mureşan şi-a încheiat negocierile şi a optat pentru Partidul Naţional Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Având în vedere principiile morale înalte afişate până acum în spaţiul public şi în relaţiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureşan, îi cerem ferm să demisioneze şi din Parlamentul European, pentru ca partidul să îşi poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014", se arată într-un comunicat al PMP transmis, vineri, AGERPRES.

"Avem speranţa că Siegfried Mureşan nu se va compromite"

Sursa citată precizează că i-a adresat această solicitare lui Mureşan pentru ca "PMP să îşi poată menţine reprezentarea în Parlamentul European".

"Avem speranţa că Siegfried Mureşan nu se va compromite, continuând să ocupe un loc care a fost câştigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-şi eticheta de traseist", se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel