PMB, zi importantă: ATENȚIE în ceea ce privește monumentele!

Astăzi, 18 aprilie 2018, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic (AMPT), celebrează Ziua Internațională a Monumentelor și a Siturilor.

Cu acest prilej, AMPT derulează o campanie de informare, conștientizare protejare și valorificare a monumentelor de for public aflate în patrimoniul instituției, obiectivul fiind acela de a atrage atenția atât asupra monumentelor, cât și asupra importanței acestora din punct de vedere cultural și istoric.

Programul cultural București-Centena

Campania este susținută prin intermediul proiectelor aflate deja în desfășurare în cadrul programului cultural București-Centenar, prin diseminarea unui mesaj coerent și unitar către public, în sensul încurajării tuturor cetățenilor în direcția explorării și prețuirii patrimoniului cultural al capitalei.

[citeste si]

Totodată, Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic va distribui în mediul online și pe canalele de comunicare din social media, materiale informative specifice.

Protejarea și punerea în valoare a patrimoniului cultural

Astfel, AMPT, printr-un scurt film de prezentare și o broșură în format electronic realizate cu ocazia Zilei Internaționale a Monumentelor și a Siturilor, contribuie la protejarea și punerea în valoare a patrimoniului cultural și accentuează necesitatea păstrării arealului din jurul monumentelor de for public, într-un spirit protectiv față de moștenirea cultural-istorică, constituind totodată un imbold pentru cetățeni de a se manifesta în sensul conservării și protejării monumentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel