Pleșoianu, despre turul 2: Cum poate pierde Iohannis. Îl face vulnerabil

Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES

Liviu Pleșoianu a vorbit despre varianta prin care, în opinia sa, Klaus Iohannis poate pierde în turul doi la alegerile prezidențiale.

„Doamna Dăncilă și cei din jurul ei să înțeleagă că Iohannis poate fi învins doar de un vot masiv negativ, un vot masiv anti-Iohannis care să-i aducă la urne pe mulți dintre cei care au stat acasă la turul 1!

Pentru cine e cu adevărat treaz și preferă să nu se îmbete cu iluzii, lucrurile sunt clare. Dacă se va miza în continuare pe creșterea pozitivă a doamnei Dăncilă, atunci Iohannis va câștiga fără probleme.

Dacă, în schimb, se va reuși capacitarea celor care, deși nu sunt "pesediști", deși nu o agreează pe doamna Dăncilă, îl detestă organic pe Iohannis, atunci șansele cresc foarte mult. Atunci Iohannis poate pierde, ori poate câștiga la limită, ceea ce îi șubrezește grav al doilea mandat și îl face foarte vulnerabil în fața unei suspendări...

Sper să se înțeleagă acest lucru și să se acționeze în consecință.

În ce mă privește, cred că am făcut deja foarte mult pentru a-i arăta pe Werner și compania în adevărata lor "lumină"... Și fiți convinși că voi continua în toate aceste zile!”, a transmis, luni, Liviu Pleșoianu.

Klaus Iohannis, susținut de PNL, și președintele PSD, Viorica Dăncilă, sunt cei doi candidați de la alegerile prezidențiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel