Plata indemnizației de șomer, printr-un proiect implementat de ANOFM și Soft Business Union

Plata indemnizației de șomer, printr-un proiect implementat de ANOFM și Soft Business Union

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în parteneriat cu Soft Business Union SRL a marcat închiderea proiectului "Acțiunea: Prepaid! – Soluție de reformare și modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plată a indemnizației de șomaj" cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa 4 "Modernizarea Serviciului Public de Ocupare" Domeniul Major de Intervenție 4.1-„Întărirea capacității SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare", aflat în implementare în perioada 06.01.2014-05.12.2015.

Evenimentul și conferința de închidere a proiectului s-au desfășurat în perioada 11-13 noiembrie 2015 cu participarea a peste 100 de persoane, reprezentanți ai instituției beneficiare, ai partenerului în proiect precum și oameni de presă. Pe parcursul celor 3 zile, s-au prezentat rezultatele obținute ca urmare a implementării proiectului, indicatorii atinși, precum și sistemul informatic implementat. Proiectul, început în anul 2014, și-a atins atât obiectivele cât și indicatorii pentru care a fost realizat.

[citeste si]

Astfel, a fost dezvoltată capacitatea structurilor SPO de a furniza servicii on line și de tip self-service odată cu implementarea unui sistem informatic pentru facilitarea operațiunilor de plată a indemnizației de șomaj. Întregul set de rezultate a concurat la atingerea obiectivului general, şi anume îmbunătățirea calității, eficienței și transparenței serviciilor furnizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel