Planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan Markle vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Foto: Agerpres
Planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Foto: Agerpres

Află în articol care este planul Familiei Regale, în cazul în care Prințul Harry și Meghan vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația la încoronarea Regelui Charles al III-lea printr-o "corespondență prin e-mail" și încă nu și-au dezvăluit decizia lor, dacă vor participa sau nu.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi întâmpinați cu o atitudine rece de către membrii Familiei Regale dacă vor participa la încoronarea Regelui Charles și al Reginei Consoartă Camilla, în mai, scrie hindustantimes.com. Întrucât cuplul a indicat că a primit o "corespondență prin e-mail" despre ceremonie, ei încă nu și-au dezvăluit decizia. Astfel, s-ar putea ca primirea lor la Londra să fie una nu rece, ci "geroasă", a relatat Daily Mail, citând o sursă.

VEZI ȘI: Prințul Harry i-a trimis pe membrii Familiei Regale la terapie, ca să-i "vorbească limba"

"Mulți membri ai familiei nu vor să mai aibă de-a face cu ei"



"Li se va da o atitudine rece din partea multor rude. Unul mi-a spus: "Sper că vor sta în Islanda". Mulți membri ai familiei nu vor să mai aibă de-a face cu ei. Dacă trebuie să-i vadă la încoronare, așa să fie, dar nu vor să socializeze cu ei", a declarat o sursă apropiată familiei pentru Daily Mail.

Acest lucru vine în timp ce Telegraph a raportat că cei doi copii ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Archie și Lilibet, nu și-au primit încă invitațiile la încoronare, dar personalului de la Palatul Buckingham li s-a spus să facă pregătiri presupunând că vor fi prezenți.

VEZI ȘI: Planul Regelui Charles al III-lea pentru Prințul Harry. "Există multă răni. Discuțiile ar putea avea loc în următoarele câteva săptămâni"

Într-un interviu recent cu Gabor Maté, Prințul Harry a vorbit despre cartea sa de memorii "Spare" și a vorbit despre lipsa de afecțiune fizică pe care a avut-o în copilărie.

Săptămâna trecută, s-a raportat că Regele Charles i-a cerut prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, să părăsească reședința din Marea Britanie, Frogmore Cottage, oferind în schimb cheile ducelui de York, dezonorat.

VEZI ȘI: Încoronarea Regelui Charles: Copiii Prințului Harry nu au fost invitați. Camilla a cerut pentru nepoții săi roluri oficiale la ceremonie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel