Plângere penală pe numele lui Clotilde Armand

Clotilde Armand
Clotilde Armand

A fost depusă o plângere penală pe numele lui Clotilde Armand.

Pe numele lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost depusă o plângere penală. Demersul a fost inițiat de consilierul PNL Dan-Niculae Podaru. În plângere se vorbește de posibila săvârșire de către Clotilde Armand a infracțiunilor de abuz în serviciu, deturnare de fonduri și fals intelectual.

„Astăzi, 12.11.2021, am depus o Plângere Penală împotriva Primarului Clotilde Armand, la Secția 1 de Poliție, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz în serviciu, deturnare de fonduri și fals intelectual”, anunțase Dan-Niculae Podaru pe contul de Facebook.

Dan Podaru a spus că, în ședințele de consiliu, consilierilor li s-a prezentat un buget eronat. „Bugetul este greșit, fals, este o situatie abuzivă, total ilegală și factorii de decizie trebuie să intervină. (...) Am ajuns la concluzia că sunt datorii enorme care nu se regăsesc la contabilitate”, a spus Podaru. „Primarul trebuia să declare că există datorii, nu a făcut-o. Consiliul nu a știut, nu a fost informat, au fost zeci de cereri să aflăm datoriile sau sumele din contracte. Am ajuns să facem cereri pe Legea 544 ca să avem acces la informații. Sectorul 1 trece printr-o criză fără precedent”, a mai adăugat consilierul PNL.

Dan Podaru cere ca primarul Clotilde Armand să plătească penalitățile generate de facturile neplătite la timp: „Trebuie să le plătească doamna Clotilde Armand!”

VEZI ȘI: Clotilde Armand, răspuns de ”Doamne ferește”, după ce votantul său i-a reproșat: Dar e treaba mea să fac presiuni?

VEZI ȘI: EXCLUSIV  NOUĂ decizie cu alegerile de la Sectorul 1. Avocatul Drăgan o contrazice pe Clotilde Armand

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel