EXCLUSIV  NOUĂ decizie cu alegerile de la Sectorul 1. Avocatul Drăgan o contrazice pe Clotilde Armand

Foto: Facebook Clotilde Armand
Foto: Facebook Clotilde Armand

Avocatul Mihai Drăgan a reacționat pentru DC News după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a spus că "PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiției", susținând totodată că "alegerile locale din 27 septembrie 2020 au fost corecte, lucru constatat din nou de judecători".

Nu în urmă cu mult timp, Clotilde Armand a făcut o postare pe Facebook despre "noua palmă" primită astăzi de PSD "din partea Justiției", referindu-se la faptul că instanța a respins o cerere a PSD Sector 1, de anulare a hotărârii BEC, prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din București și din alte localități.

Mihai Drăgan a declarat pentru DC News, în calitate de avocat al PSD Sector 1, că "instanța a constatat că s-au întrunit condițiile legale de publicare a respectivului proces verbal prin care s-au statuat rezultatele de la sectoarele din București."

"Este vorba despre o hotărâre de primă instanță. Avem și calea recursului, pe de o parte. Pe de altă parte, ceea ce zice doamna Clotilde Armand este contrazis de imaginile care au apărut  în media, imagini care nu au fost contestate și care nu pot fi contestate niciodată. Frauda, în înțelesul legii, o reprezintă orice intervenție de natură să modifice rezultatul alegerilor. Ori, ceea ce am văzut la televizor, că s-a umblat la saci, că au ieșit cu sacii afară persoane identificate ca fiind membri USR - și ai altor partide, probabil, așa cum zice doamna Clotilde Armand... nu știu, eu nu-i cunosc pe toți", a mai spus Mihai Drăgan pentru DC News. 

"Nu pot fi contrazise aceste imagini în niciun fel.", a adăugat avocatul. "Faptul că instanța, pe baza unor documente, s-a pronunțat astăzi... este opinia instanței! Noi avem altă opinie."

Drăgan: Armand se consideră un primar bun, dar acest lucru este contrazis de realitatea din jurul nostru. Verdictul final îl vor da alegătorii 

Avocatul Mihai Drăgan a mai spus apoi că, deși "doamna Clotilde Armand se consideră un primar bun", acest lucru "este contrazis de realitatea din jurul nostru: munți de gunoaie în Sectorul 1, șobolani în Sectorul 1, parcuri în care riști să fii *mâncat* de căpușe și alte viețuitoare...".

"Deci, și cei care au ales-o probabil că, la această oră, regretă alegerea făcută cu ocazia scrutinului din septembrie 2020. Vom vedea ce va decide instanța într-un final. Alegătorii sunt cei care vor da verdictul final, la următoarele alegeri - fie că aceste alegeri vor fi în curând, fie că vor fi în 2024.

Eu, ca alegător în primul rând, am o imagine foarte clară încă din seara în care au apărut acele imagini. Cred că orice alegător poate să judece singur și să dea propriul verdict cu ocazia următoarei dăți când va pune ștampila pe un buletin de vot.", a mai spus Mihai Drăgan. 

Ce spune Clotilde Armand 

Luni, printr-o postare pe Facebook, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat că "PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiției."

"Instanța a respins ca neîntemeiată o cerere, făcută de PSD Sector 1, de anulare a hotărârii Biroului Electoral Central prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din București și din alte localități. Astfel, alegerile locale din 27 septembrie 2020 au fost corecte, lucru constatat din nou de judecători.", a continuat Armand. 

"Au chemat în zadar în judecată până și Autoritatea Electorală Permanentă. Iată cum multiplele procese prin care PSD încearcă să demonstreze imposibilul și cu care mă hărțuiesc mediatic de la începutul mandatului sunt demontate de judecători. Am înțeles de la început că le este teamă de ce o să găsesc în finanțele Primăriei, de asta se ocupă deja DNA, și că am tăiat banii din contractele păguboase pentru cetățeni care ajungeau la firmele lor de partid.

Când îi mai auziți pe pesediști țipând că alegerile au fost furate arătați-le această decizie a Instanței. Până acum peste zece judecători mi-au dat dreptate. Cu date și acte.", a mai scris primarul Sectorului 1 pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel