Plângere penală Dăncilă. Chirieac: "Gest fără echivoc împotriva Statelor Unite şi Israelului"

Plângere penală Dăncilă. Chirieac: "Gest fără echivoc împotriva Statelor Unite şi Israelului"
Plângere penală Dăncilă. Chirieac: "Gest fără echivoc împotriva Statelor Unite şi Israelului"

Plangerea penală pe care Ludovic Orban a facut-o împotriva premierului Dăncilă a stârnit reacţii în lumea politică.

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat care pot fi consecinţele acestui gest al liderului liberal:

"Gestul lui Ludovic Orban este ridicol. Ca şi domnia sa în acest moment. Ca lider politic s-a acoperit de ridicol. Ridicolul este cancerul oricărei mişcări politice. Dacă eşti corupt mai scapi, te mai crede lumea, dar dacă eşti ridicol, nu. Acesta este un aspect. Al doilea lucru, foarte important: eu mă întreb ce vor scrie acasă, acum, Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti şi Ambasada Isaelului la Bucureşti! Faptul că premierul României este este dispus să mute ambasada ţării de la Tel Aviv la Ierusalim, aşa cum fac şi Statele Unite, se soldează în România cu plângere penală, deci s-ar pedepsi cu puşcărie." a apreciat Chirieac.

"În acest moment, domnul Orban mai are viză de Statele Unite? Cred că este singura întrebare care merită a fi pusă. Este un gest fără echivoc împotriva Statelor Unite şi a Israelului, gestul lui Ludovic Orban. Este categoric împotrivă! Nu discutăm ce scrie în plângere, ci gestul ca atare!"

"Sigur din obedienţă, de spaimă, de ce vreţi dumneavoastră. Ambasada SUA la Bucureşti va da un comunicat în care-şi va exprima regretul pentru atitudinea lui Ludovic Orban, pentru că dacă nu dă acest comunicat cred că România trebuie să reconsidere mutarea ambasadei. Altminteri, politicienii români care ar dori să mute ambasada vor fi băgaţi la puşcărie de Justiţia atât de aclamată de ambasadă!" a mai spus Chirieac la Antena 3.

"În acest moment, domnul Orban a reuşit să facă în aşa fel, şi e meritul lui aici, încât gestul trebuie să vină de la Ambasada SUA la Bucureşti. Dacă nu va face acest gest, înseamnă că ambasada consideră că este normal să bagi la puşcărie prim ministrul ţării care ar dori să mute ambasada de la Tev Aviv la Ierusalim... doar pentru că analizează!" a apreciat analistul politic Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel