Avocatul Sorinei Pintea, după anunțul MAI: Dacă Despescu a fost rugat de Vela să îmi dea o replică... Glumă macabră!

Viorel Mocanu, avocatul Sorinei Pintea, a reacționat după declarațiile MAI de astăzi, referitoare la propunerea de internare a fostului ministru.

"Nu am văzut conferinţa. "Îi mulţumesc" domnului Despescu că şi-a rupt din timpul lui să îmi acorde o conferinţă dedicată mie. Din ceea ce ştiu şi din datele pe care le am, nu am avut această ofertă "de-a fi transferată" doamna Sorina Pintea în Spitalul de la Mioveni, din judeţul Argeş, lucru care, la ora 19:20, când am terminat grefa cu domnia sa, nu se pusese niciun fel de problemă să fie această permutare, cu atât mai mult cu cât era această programare pentru analize, astăzi, după 12:30, adică după terminarea şedinţei de judecată.

Vezi și: MAI, anunț: Sorinei Pintea i s-a dat posibilitatea transferului în spital

"Este o glumă macabră"

Dacă domnul Despescu a fost rugat de domnul Marcel Vela să îmi dea o replică şi să iasă să spună că, aseară, s-au gândit, pe la ora 22:00, să o chinuie în continuare pe doamna Pintea şi s-au gândit ei că ar fi bine să o plimbe vreo două ore şi ceva până la Mioveni, să o aducă undeva la ora 5 să plece încoace, eu, chiar dacă nu mai este cazul, dată fiind soluţia Curţii de Apel Bucureşti, îmi menţin poziţia.

Consider că este o glumă macabră deoarece există foarte multe unităţi spitaliceşti din reţeaua naţională, nu private, atât în Bucureşti, cât chiar şi în alte două penitenciare în Bucureşti care au spital. Nu e ca şi cum cele două spitale din București și cel de la Spitalul Mioveni sunt performante în bolile autoimune. Consider că este doar o şicană ca o reacţie a ceea ce au făcut lucrătorii săi în data de 3 martie, seara, după cum ştim foarte bine", a spus Viorel Mocanu la Antena 3.

Vezi și:  Sorina Pintea, eliberată. Viorel Mocanu, avocatul fostului ministru, primele declarații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel