Petre Daea critică un ministru: Şi-a dat cu părerea. Eu nu-mi permit

Daea
Daea

Ministrul agriculturii, Petre Daea, l-a criticat pe Anton Anton, ministrul ALDE al Energiei, susţinând că şi-a dat cu părera într-un domeniu în care nu este specialist.

"L-am văzut pe domnul Anton, pe care îl ştiam foarte bun jurist, dându-şi cu părerea. Eu nu-mi permit să-mi dau cu părerea într-un domeniu pe care nu-l cunosc. Am fost la faţa locului, am stat de vorbă cu specialişti şi v-aş ruga să invitaţi specialiştii de seamă ai ţării în studio şi să spună despre ce este vorba în situaţiile acestea deosebite cum a fost cel de ieri din Prahova. Sistemul a fost activat şi a făcut faţă parţial fenomenului pe care putea să-l ţină sub control cu tehnica pe care o avem aici. Sunt situaţii în care natura depăşeşte puterea umană şi capacitatea de intervenţie, cum a fost cazul aici", a spus Petre Daea la România Tv.

Aproximativ 50 de hectare dintr-o plantaţie viticolă din zona Urlaţi, judeţul Prahova, au fost afectate de fenomenele meteo extreme, şi, cu toate că sistemul antigrindină a fost pus în funcţiune, rachetele lansate nu au putut stopa "prăpădul" din această zonă.

VEZI ŞI Culturi distruse de grindină. Petre Daea: Natura ne-a depășit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel