Petiție pentru DEMITEREA primarului Clotilde Armand. Tudor-Tim Ionescu: Cât mai acceptaţi? O soluţie o aveţi"

Tudor-Tim Ionescu cere demiterea primarului Clotilde Armand după ce Asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola a dezvăluit că 750 de câini riscă să devină victime colaterale ale scandalului dintre primarul Sectorului 1 şi firma de salubritate Romprest.

"Ceea ce și-a dorit dintotdeauna, Clotilde Armand, se pare că a reușit. Va desființa adăpostul de câini de la Odăi. Interesele imobiliare au câștigat, Clotide Armand a câștigat.

Cele 750 de suflete nevinovate vor fi cel mai probabil luate de diferite asociații, care sunt și așa supraîncărcate cu cățeii pe care-i au și pentru care nu găsesc atâtea familii să-i adopt, deci tot asociațiile preiau problema lui Clotilde. Măcar nu vor mai suferi câinii acolo unde Madame Armand nu a călcat.

În loc să se investească în reamenajarea adăpostului, crearea de condiții, să fie un loc unde familiile să poată veni la marginea Bucureștiului să adopte un cățel, să fie un loc verde și frumos, în loc să-i pese de bunăstarea animalelor și gestionarea temei animalelor fără stăpân pe domeniul public, Clotilde Armand își vede visul cu ochii. Am vorbit de mult despre dorința ei de a desființa acel adăpost, ei bine iată că s-a adeverit ce v-am spus de atunci.

Petiție pentru demiterea lui Armand



Aruncă “problema” câinilor către asociații, să nu vă gândiți că finanțează asociațiile cumva, nu, doar le pune să vină să ia câinii, rămâne și cu banii la buget (vreo 3 milioane de lei pe an) și pregătiți-vă să vedeți un mare complex rezidențial cum probabil va apărea acolo.

Copiilor le-a tăiat bursele, spitalelor le-a tăiat finanțarea, de adăpostul de câini a scăpat, ce urmează.. Cât mai acceptați, cetățeni ai Sectorului 1, această atitudine? O soluție o aveți aici, semnați și distribuiți către toți cei care au domiciliul în Sectorul 1 petiția pentru organizarea unui referendum pentru demiterea Primarului Clotilde Armand - https://tudorionescu.eu/petitie-organizarea-unui.../:, a scris Tudor-Tim Ionescu pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Peste 700 de câini, VICTIME colaterale în scandalul ARMAND - ROMPREST. Kola Kariola: Războaiele dvs. politice vor duce la pierderi de vieţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel