Peste 700 de câini, VICTIME colaterale în scandalul ARMAND - ROMPREST. Kola Kariola: Războaiele dvs. politice vor duce la pierderi de vieţi

Sursă foto: Facebook Asociația Kola Kariola
Sursă foto: Facebook Asociația Kola Kariola

Asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola avertizează că 750 de câini riscă să devină victime colaterale ale scandalului dintre primarul Clotilde Armand şi firma de salubritate Romprest.

"Doamna Clotilde Armand, și dvs v-am lăsat un mesaj, pentru că doream să lămurim niște aspecte legate de adăpostul pe care Primăria Sector 1 îl are în gestiune. Și ați ales să mă ignorați, ca mai toată clasa politică. Atunci o să scriu aici, pentru că trebuie tras un semnal de alarmă.

Războaiele dvs politice vor duce la pierderi de vieți. Anularea contractului cu Romprest pune în pericol viață a 750 de câini din adăpostul Odăi, care este în custodia primăriei pe care o conduceți. Sau nu ați avut în vedere acest aspect? Personalul care îngrijește acești câini, hrană, apă, curățenie, este personal angajat Romprest. Câinii ăia și așa au condiții vai de mama lor, dar măcar cineva zilnic le făcea curat, le punea hrană și apă curată. Nu o să mai aibă cine. Va veți duce dvs personal să faceți asta? Cum ați strâns și gunoaiele din sector 1? Și nu că nu știați că acei îngrijitorii ai câinilor sunt de la Romprest, știați... pentru că le-ați spus zilele trecute că nu vor mai avea de lucru.

"Vă veți face direct răspunzătoare"

V-am sunat să lămurim situația, v-am trimis mesaj. Ați ignorat. Se zvonea de multă vreme că vreți să desființați adăpostul de la Odăi. Vă bazați pe adăposturile ASPA? Se va ajunge la suprapopulare și implicit la uciderea acestor câini, de care vă veți face direct răspunzătoare. Aaa, dacă aveați alte planuri, le puteam afla la telefon. Până atunci, nu ne rămâne decât să credem că ați ales cu bună știință să ignorați soarta a 750 de câini aflați la Odăi. Despre Romprest, aia încasează bani, mulți, puțini, nu e treaba noastră. Problema sunt câinii și cine le va oferi îngrijirea de care au nevoie. Așteptăm din partea dvs un răspuns, cum că v-ați gândit la toate, inclusiv la cei 750 de câini.", au scris reprezentanții Asociației Kola Kariola pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel