PETIȚIE după moartea jurnalistei de la PRO TV: SEMNEAZĂ dacă îți pasă

În accidentul teribil loc joi seara, de pe DN1, pe podul din zona Băneasa din București, Oana Gabriela Dicu, jurnalista de la PRO TV a murit într-un mod cumplit. Un tânăr de 25 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat pe sensul opus de mers. A lovit frontal un autoturism care circula regulamentar la volanul căruia se afla Oana Gabriela Dicu.

După acest accident, a fost lansată următoarea petiție: 'Salvați-ne viețile! Montați separatoare pe drumurile din țară". Mii de oameni au semnat până acum ca forma unui strigăt disperat pentru ca astfel de tragedii să fie evitate.

(w670)

"Nu mai vrem să fim victimele inconstienţei şi nepasării!

Câţi oameni mai trebuie să moară în România pentru ca autoritaţile să treacă la măsuri concrete?

Îndreptaţi banii către preventie, cât nu e prea târziu!

România este deja pe locul 2 în Europa în topul numărului de accidente pe milion de locuitori, cu 91 de accidente la 1 milion de locuitori. Nu este deja suficient?

O campanie care militează pentru montarea separatoarelor pe drumurile naţionale şi judeţene!

Semnează şi TU dacă îţi pasă!", se arată în textul petiției. AICI puteți semna petiția.

[citeste si]

Dispariția fostei jurnaliste a adus multă durere. Cei care au iubit-o își arată cu degetul spre oamenii care nu respectă regulile de circulație în trafic.

"Țara în care seria Fast and Furious e considerată o capodoperă. Cea în care o vedetă de televiziune omoară trei oameni și se crede îndreptățită să fie în continuare pe ecran. Când pleci la drum te bazezi pe noroc, poate azi nu dă peste tine un idiot cu carnet luat pe bani.

Din păcate Oana n-a avut noroc. Ar fi trebuit să o cunoașteți ca să-mi înțelegeți supărarea. Da, accidente se întâmplă în fiecare zi. Poate că azi avem noroc. Mâine mai vedem. Fiindcă așa ne-am învățat: ne revoltăm când se întâmplă, dar nu schimbăm nimic", a spus un alt prieten de-al Oanei.

"Azi mi-e ‪#‎dor‬ de tine, iubita mea prietena... Si mi-e dor sa vorbim agitat, una peste alta, mult si tare, in adancul noptilor de pe Bodesti, pana ne bat vecinii in teava... Sau sa impingem Matizul burdusit cu haine de dus la parinti pentru ca l-am uitat cu luminile pornite si a murit bateria...Si preferam sa te vad la TV la ‪#‎Povestiri‬ tinandu-te tare sa nu plangi in fata camerei, decat sa citesc prin ziare in cate bucati ti-a frant unul viata pe DN1... Copil frumos, care ieri share-uiai ‪#‎frumosul‬ iar azi share-uim noi doar ‪#‎amintirea‬ lui... ‪#‎loveU‬, Oana Gabriela Dicu", a mai scris o prietenă de-ale sale pe Facebook. 

Un tânăr de 25 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat pe sensul opus de mers. A lovit frontal un autoturism care circula regulamentar la volanul căruia se afla Oana Gabriela Dicu, jurnalista de la Pro TV care a murit.

Ziarista a rămas captivă între fiare, iar pompierii s-au chinuit minute în șir pentru a o descarcera. În urma accidentului, o fetiță de șase ani a rămas fără mama. Micuța se afla pe scaunul din spate al mașinii și a fost rănită ușor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel