Peste 3 milioane de români au votat deja. Bogdan Chirieac: Alegerile nu mai provoacă emoţie

Sursa: România TV
Sursa: România TV

Analistul politic, Bogdan Chirieac, a declarat că alegerile prezidenţiale din acest an nu mai provoacă emoţia din trecut, când românii stăteau la cozi uriaşe. 

"Deocamdată nu sunt incidente, este protestatarul Marian Ceaușescu. Am putea spune că și în țară și în străinătate, practic, alegrile s-au desfășurat normal, corect, fără incidente majore, până în acest moment. Atenție, până la ora 12:20 alegerile aceste nu au provocat emoție. Eu nu știu dacă e de bine sau de rău. Dar nu ați avut o coadă mare de români care nu pot să voteze, nu ați avut secții de votare unde s-a fugit cu urna, deocamdată. Nici nu e momentul. De obicei asta se întâmplă pe la 4, 5. Extrema este avantajată în acest moment de tulburări în desfășurarea alegerilor", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

"Extremiștii, extremele, acestea sunt avantajate, fiindcă se extinde de la un singur caz, sau două, din câte secții de votare, aproape 19 mii în România și pe tot mapamondul, poți să ai probleme și acolo. Gândiți-vă câți oameni sunt impllicați în aceste alegeri. Câte 20 de oameni pe secția de votare, sunt vreo 400 de mii de oameni, în momnetul ăsta, implicați direct în desfășurarea alegerilor. E un efort logistic fără precedent. În special în străinătate, că în țară avem deja această rutină a organizării alegerilor după 30 de ani. Orice incident de acest gen este regretabil", a ad[ugat el.

Citește și: Incidente în fața locuinței lui Ion Iliescu, în ziua votului. Protestatarul Ceaușescu săltat de poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel