Peste 1.500 de fiole și comprimate dopante de mare risc, descoperite în mașina unui turc, la intrarea în România

Un cetățean turc a încercat să introducă în România peste 1.500 de fiole și comprimate dopante de mare risc. Polițiștii îl cercetează penal.

Un cetățean turc, în vârstă de 36 de ani, este cercetat penal, după ce polițiștii de la PTF Giurgiu au descoperit în mașina acestuia 1.560 de fiole și comprimate dopante cu grad de risc, când încerca să intre în România, scrie Agerpres. 

”În PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean turc, în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite, printre bagaje, mai multe cutii ce conțineau 1.560 fiole şi comprimate dopante cu grad mare de risc”, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu.

Bunurile aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008, estimate la o valoare de aproximativ 190.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit sursei menționate, ”șoferului turc i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracţiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conțin substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”.

Citește și: Polițiștii de frontieră au descoperit zeci de butelii cu o substanță periculoasă la PTF Giurgiu - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel