Polițiștii de frontieră au descoperit zeci de butelii cu o substanță periculoasă la PTF Giurgiu - FOTO

Foto: Poliția de Frontieră
Foto: Poliția de Frontieră

La PTF Giurgiu au fost găsite zeci de butelii cu o substanță periculoasă.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz condus de un cetățean bulgar, 45 de butelii ce conțin 9,5 kg de freon, substanță periculoasă de tip R32.

Foto: Poliția de Frontieră

În data de 13.02.2024, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean bulgar, în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui microbuz.

Butelii cu freon

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, în compartimentul de marfă au fost descoperite mai multe cutii ce conțineau 45 de butelii cu 9,5 kg de freon fiecare, o substanță periculoasă de tip R32.

Persoana în cauză nu deținea autorizație de transport pentru produsele transportate, iar acestea, în valoare de aproximativ 45.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Foto: Poliția de Frontieră

În prezent, cetățeanul bulgar este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de transport și tranzit de substanțe și preparate periculoase, cu încălcarea prevederilor legale în vigoare, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel