Pericol pe autostrada A1. Şofer pe contrasens

Polițiștii au dat, în weekend, pe autostrăzi, 320 de sancțiuni și au reținut 27 de permise de conducere. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 246 km/h, pe Autostrada A3.

În perioada 11 – 12 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au dat 320 de sancțiuni contravenționale, iar pentru neregulile constatate au reținut 27 de permise de conducere. Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 12 ianuarie 2020, la km 21, pe Autostrada A3 București-Brașov, pe sensul către Ploiești, când polițiștii au depistat un bărbat circulând cu viteza de 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Polițiștii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers

De asemenea, la data de 12 ianuarie, polițiștii au depistat un bărbat care conducea, pe Autostrada A3, București – Brașov, cu viteza de 205 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, fiind sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei.

Totodată, la data de 12 ianuarie, ora 14:19, polițiștii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.160 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel